Produk Anyar

Quisque porttitor sem liberoet auctor lorem fringilla sit amehasellus hamil iwal elitam egestda.

  • company-img-11
  • company img-2
  • company-img-3

TENTANG KAMI

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd. diadegkeun dina 2013. Ieu mangrupikeun perusahaan bisnis anu rupa-rupa anu ngahijikeun produksi, penjualan sareng panalungtikan sareng pamekaran produk.Pausahaan ieu komitmen kana produksi jeung ngembangkeun jati kalapa éléktronik profésional, kaasup tilu item utama: meja kaulinan, meja ngangkat jeung korsi kaulinan.Produkna cocog pikeun méja sareng korsi kaulinan bumi, ogé pikeun kafe Internét, kafe online énggal, sareng rupa-rupa jati khusus khusus pikeun kaulinan leungeun sareng aula kaulinan E-olahraga.

 

Ti mimiti ngadegna, parusahaan geus diposisikan dina produksi produk kualitas luhur-tungtung.Tina méja sareng korsi warnet ka méja sareng korsi kaulinan, kami salawasna nganggap kualitas salaku standar kasalametan perusahaan, saloba ratusan unit koperasi, anu ngagambarkeun jalan pangwangunan perusahaan urang salami mangtaun-taun: "Kredit pikeun pangwangunan, kualitas. pikeun salamet!”

Warta

Kotektak qua produk handap anyar urang

ANNOUNCING THE LAUNCH OF OUR NEW WEBSITE!
ramatloka anyar!Saatos sababaraha bulan kerja keras sareng dedikasi, kami resep ngabagikeunana sacara resmi ka anjeun sadayana.Peluncuran situs énggal sayogi sareng URLna nyaéta www.twoblow.com.

Warcraft 3: analisa alesan naha Terrans milih Seuneu Iblis tinimbang Dafa sareng Beast King dina TR.

Aya seueur ideu taktis dina Warcraft 3, sareng pikeun pamaén anu hoyong ngabéréskeun perangna gancang, rupa-rupa taktik Rush mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Diantara seueur taktik Rush, anu paling nekat nyaéta TR ekstrim tina Homo sapiens.Sanggeus ngarti m...

O'Micron datang!Éropa sareng Amérika Serikat parantos diserang "serangan jantung"

Minggu kamari, galur varian anyar virus COVID-19 dilaporkeun ku Afrika Kidul sareng nagara-nagara sanés nyababkeun guncangan anu kuat di pasar global.Sanaos dampak galur énggal henteu écés, pasar di Éropa sareng Amérika Serikat sieun sareng turun naék pisan, utamina kusabab sp ...

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Inquiry Pikeun Pricelist