BG-2

Méja Gamer 140cm sareng suku T shpe sareng pad mouse Model LY 140cm

Katerangan pondok:


  • ukuran:140*60*75cm
  • warna:T Bentuk
  • Gaya:Gaya balap
  • Furnitur rengse:Serat karbon
  • Beurat kotor:25,8 kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    Basajan modern sareng kuat pikeun pangalaman kaulinan anu langkung saé!

    FITUR

    1. Lampu LED meja kaulinan nyiptakeun suasana kaulinan anu luar biasa.

    2. lega desktop 55 méja kaulinan inci cukup pikeun nempatkeun 3 monitor.

    3. desktop MDF lemes nyaeta waterproof na scratch-tahan.

    4. Pigura T ngawangun meja kaulinan komputer téh stabil sarta awét.

    5. Taya bar horizontal handapeun méja ngajaga suku anjeun tina dampak teu kahaja.

    6. Sadaya desain anu ergonomic sarta multi-fungsi.

    Meja kaulinan RGB

    Kami hoyong mastikeun yén kami ngarancang sareng ngadamel meja kaulinan anu pangsaéna dina Amazon.Kami gaduh pabrik manufaktur anu bangga dina desain inovatif urang, uji anu ketat sareng prosés manufaktur kelas dunya.

    140cm Gamer table with T shpe legs and mouse pad Model LY 140cm

    55 Inci Desktop ageung

    Fitur konci

    Teundeun meja kaulinan fungsional ieu di kamar kaulinan Anjeun, imah, kantor, workstation, ulikan, ruang tamu, atawa dimana wae Anjeun hoyong kaulinan, pribados workstation kaulinan Anjeun sareng meja kaulinan ieu.

    • Desain T-ngawangun: urable & Konstruksi Sturdy

    • Ukuran Méja: 55" (W) x 23.6" (D) x 29.5" (H) / 140*60*75cm

    • 8 Modeu cahaya RGB

    • Cukup Gampang ngumpul

    • Badag pinuh meja Mouse Pad

    • suku meja adjustable

    • Serat Karbon laminated tabletop: waterproof, anti scratch

    • merenah Headphone hook & wadah cangkir & Sistim manajemén Cable

    CONTROLLABBLE RGB cahaya serat optik

    1. Dirancang pikeun gamers: TwoBlow panel meja kaulinan hadir kalawan serat optik rgb dipingpin lampu, creats hiji lingkungan kaulinan immersive.

    2. Ultra-High Quality Bahan: bahan inti optik ditutupan ku-kakuatan tinggi transparan seuneu-retardant rékayasa plastik nu bisa mastikeun yén bakal aya euweuh masalah kualitas kayaning pegatna sarta deformasi keur lila.

    3. Sababaraha Pilihan Mode Lampu: 8 Warna Tunggal, 8 Warna Tunggal 'Robah, Lampu RGB Ngarobah & Lampu Strobe.

    4. Kualitas Sakuliah: Kalayan Permukaan Serat Karbon sareng lampu LED RGB pikeun nganyatakeun idéntitas pamaén anjeun, TwoBlow mangrupikeun premium di jero sareng luar.

    Gemblengna Kaulinan Style

    Meja kaulinan TwoBlow ngahijikeun maya kana nyata, ngahurungkeun fantasi kana kahirupan, hayu unggal pamuter indulge di dunya kaulinan, hayu unggal pamuter ngalaman dunya kaulinan sanajan di imah.

    Meja Kantor Imah

    Jieun rohangan kantor anu sampurna sareng méja kaulinan ESGAMING.Permukaan meja anu hemat rohangan nyayogikeun seueur rohangan pikeun monitor atanapi laptop anjeun, ogé kertas sareng suplai kantor penting anu sanés.Desain anu bergaya ngajantenkeun méja ieu janten tambahan anu sampurna pikeun kantor bumi mana waé.

    140cm Gamer table with T shpe legs and mouse pad Model LY 140cm-2

    Pangalaman damel anu langkung saé

    Lingkungan kerja anu fleksibel ngamungkinkeun anjeun gaduh pangalaman damel anu langkung saé.Éta ngirangan résiko nyeri tonggong, diabetes, masalah jantung, obesitas sareng masalah fisik sanés nalika ngagentos antara diuk sareng nangtung.

    Manajemén kabel Grommets

    Kalawan 2 liang manajemén kabel on kénca jeung katuhu, merenah pikeun instalasi kabel

    Cup Holder

    Panyekel Piala

    Headphone Hook

    Headphone Hook

    Power Socket

    Socket kakuatan

    Cable Management Grommets

    Manajemén kabel Grommets

    Gamer-Friendly

    Dilahirkeun pikeun kaulinan, meja kaulinan ieu nyayogikeun anjeun kaulinan sareng lingkungan kerja anu langkung merenah.

    Pakét Kalebet:

    • 1 x RGB kaulinan Meja

    • 1x Pad Mouse pinuh-katutupan

    • 1x wadah Piala

    • 2x Headphone hook

    • 1x Barang Panyimpenan

    • 1 x Port USB

    • 1x alat Instalasi

    • 1x Masang kertas instruksi

    Inpo produk

    warna:T Bentuk|ukuran:55"

    Dimensi produk 55 x 23,6 x 29,5 inci/ 140*60*75cm
    Item Beurat 49 pon
    Produsén Dua tiupan
    Nomer modél barang LY140

    140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (1) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (2) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (3) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (4) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (5) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (6) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (7) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (8) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (9) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (10) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (11)140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (1) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (12) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (13) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (14) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (15) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (16) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (17) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (18)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali