BG-2

Tentang Kami

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd.

didirikan dina 2013.

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd. diadegkeun dina 2013.

Éta mangrupikeun perusahaan bisnis anu rupa-rupa anu ngahijikeun produksi, penjualan sareng panalungtikan sareng pamekaran produk.Pausahaan ieu komitmen kana produksi jeung ngembangkeun jati kalapa éléktronik profésional, kaasup tilu item utama: meja kaulinan, meja ngangkat jeung korsi kaulinan.

Produkna cocog pikeun méja sareng korsi kaulinan bumi, ogé pikeun kafe Internét, kafe online énggal, sareng rupa-rupa jati khusus khusus pikeun kaulinan leungeun sareng aula kaulinan E-olahraga.

company-img-32

Naha Milih Kami

Gabung kami salaku urang TWOBLOW DUNIA GAMING!

Tim pamekaran produk kami mangrupikeun tukang game sareng teras-terasan milarian tren pangénggalna dina kaulinan pikeun mawa produk inovatif ka masarakat.TwoBlow geus tumuwuh sakitu legana berkat fokus na kana produk kualitas luhur, desain tingkat luhur sarta komitmen pikeun ékspansi.

Ti mimiti di Cina, nepi ka jadi ngaran dipikawanoh sacara global di industri, TwoBlow ayeuna ngajual produk di ampir unggal bagian dunya kaasup Amerika, Eropa, UAE jeung Australasia.

Ti mimiti ngadegna, parusahaan geus diposisikan dina produksi produk kualitas luhur-tungtung.

Tina méja sareng korsi warnet ka méja sareng korsi kaulinan, kami salawasna nganggap kualitas salaku standar kasalametan perusahaan,saloba ratusan unit koperasi, nu ngagambarkeun jalan ngembangkeun perusahaan urang leuwih taun: "Kredit pikeun ngembangkeun, kualitas pikeun survival!"

factory for desk FM-JX-R1.2_19 workshop for desk FM-JX-R1.2_22 Furniture partners

DuaBlow

Gagasan urang

TwoBlow lahir tina gagasan basajan: Pikeun rethink salah sahiji potongan paling underrated pakakas kaulinan jeung ngahurungkeun kana hal nu mantuan gamers maén hadé tur healthier.

Jangji Urang

Éta prioritas no.1 kami pikeun mastikeun yén komunitas kaulinan urang téh leuwih ti wareg jeung produk aranjeunna nampi.Éta sababna sadaya produk TwoBlowInspeksi sacara mandiri pikeun mastikeun aranjeunna ngaleuwihan sadaya standar EU sareng AS, pikeun mastikeun produk anu kualitas sareng aman pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun.

Tim Kami

Tim kami diwangun ku sababaraha spesialis tapi anu pangheulana, urang sadayana pamaén!Kami nempatkeun pentingna dina kanyataan yén saha waé anu damel sareng kami tiasa ngaidentipikasi kabutuhan sareng kahayang pamaén.Tujuan pamungkas kami henteu ngan ukur ngadamel meja tapi ogé mastikeun yén anjeun mikaresep kaulinan ku cara anu pangsaéna!