BG-2

Jangkungna listrik adjustable modél meja komputer Modél HA-01

Katerangan pondok:


  • ukuran:60"
  • warna:Jangkungna-adjustable
  • Ukuran produk:140 x 60 x (75-120) cm
  • Beurat barang:66,2 pon
  • Pabrikan:Dua tiupan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    • Jangkungna adjustable Meja: The Komputer Desk adjustable kalawan 4-Level Mechanical Ngangkat Jangkungna nu cocog sikep paling nyaman.Anjeun tiasa angkat ti 75 dugi ka 120cm.

    • The It's Organized Advantage: Tim leuwih ti 100 boga kaahlian dina téhnologi ngarah urang.Meja Komputer anu tiasa disaluyukeun jangkungna parantos lulus sertifikasi CARB mastikeun panyalindungan lengkep pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun.

    • Naon anjeun meunang: A Ieu diatur Jangkungna adjustable Meja Komputer, Pad Mouse, alat Instalasi, kertas instruksi Install.Wilujeng sumping pituduh, garansi 12-bulan gratis kami, sareng layanan palanggan anu ramah.Dua panél méja angkat dina pakét anu sami.

    • Palayanan Palanggan Gancang Tanggapan: Efisiensi sareng profési mangrupikeun komitmen urang ka unggal palanggan, sareng unggal pesenan gaduh jaminan 30 dinten tanpa résiko.Upami Anjeun gaduh masalah naon, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    Naon anu anjeun kéngingkeun dina pakét?

    • A Ieu diatur Jangkungna adjustable meja Komputer

    • Pad mouse

    • Hiji alat Instalasi

    • Hiji Pasang instruksi kertas intuitif

    permukaan dimensi badag: 140 * 60 cm

    Upami anjeun pencinta kaulinan, anjeun tiasa nyetél 3 monitor.Anjeun teu tiasa sieun yén méjana sempit teuing pikeun nahan fasilitas anjeun.

    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing desk packing

    standing desk certificate

    factory for desk

    workshop for deskFurniture partners

     

    Meja Jangkungna Teguh sareng Bisa Disaluyukeun

    • Ieu dikelompokeun tabel nulis kaulinan anu beban a max 120 KG nu kiridit ka bahan baja murni.

    • Kalawan 4-Level Mechanical Ngangkat Jangkungna nu cocog sikep paling nyaman.Anjeun tiasa angkat tina 75-120 cm.sareng ngajauhan nyeri sirah sareng nyeri tonggong.

    Desain streamlined

    Éta Meja kantor bumi diatur ngagabungkeun konsép minimalis sareng kaéndahan garis modern.

    Electricity height adjustable computer desk model Model HA-01-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali