BG-2

FAQ

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén.

Iraha abdi tiasa kéngingkeun kutipan?

Urang biasana cutatan dina 6 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.

Dupi abdi tiasa meunang Sampel saméméh urutan massa?Sareng kumaha biayana?

Sumuhun, tangtosna, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

customer anyar kudu mayar fee sampel.konsumén heubeul anu meakeun leuwih dua kali teu merlukeun fee sampel, ngan sampel ku angkutan barang ngumpulkeun.

Kumaha upami waktos kalungguhan?

Sampel peryogi 3-7 dinten, waktos produksi masal peryogi 20-25 dinten?

Naha milih perusahaan kami?

Sadaya produk anu langsung dijieun ku na dirancang ku pabrik urang kalawan harga kalapa jeung kontrol kualitas dipercaya.

Kami gaduh tim produksi teknisi terampil sareng tim pamariksaan, pikeun mastikeun pangiriman produk anu mumpuni dina waktosna.

Dupi anjeun gaduh showroom dimana abdi tiasa nyandak katingal di?

Sumuhun, urang boga showroom fisik di Foshan Cina.Wilujeng sumping didatangan kami.

Abdi milarian pasangan atanapi kolaborasi sareng Eureka Ergonomic, saha anu kedah kuring hubungi?

Mangga ngahubungan kami pikeun salajengna di + 86-13690809876 atawatwoblow-jim@outlook.comatawa ngagunakeun menu rojongan tur kaasup tumbu ka platform eusi Anjeun.

Tim layanan palanggan kami bakal ngalayanan anjeun.

Naha anjeun ngajual pikeun ritel atanapi pribadi?

punten, kami henteu ngajual ka ritel sareng pribadi salaku biaya pengiriman anu mahal.

Kanggo inpo nu salajengna

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngarasa Luncat ngahubungan rojongan kami atawa tim jualan di +86-13690809876 atawatwoblow-jim@outlook.com

Rék gawé bareng jeung urang?