BG-2

Gamer Kursi Modél 1501-3

Katerangan pondok:


  • warna:Hideung + Beureum + Bodas
  • Bahan:Kulit PU
  • merek:Dua tiupan
  • Gaya:Modern
  • Item Ukuran L x W x H:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    COLD MOLD FOAM: Tiis kapang busa jero ngajadikeun anjeun leuwih nyaman.

    BAHAN KUALITAS TINGGI: Kulit PU lemes, bantal korsi tambahan, sareng korsi méja bantal lumbar & headrest nawiskeun dukungan sareng kanyamanan.Base tugas beurat jeung nilon lemes-rolling casters pikeun stabilitas hébat sarta mobilitas.

    RAPAT MUDAH: Korsi kaulinan gampang pisan dihijikeun.Struktur korsi kantor kami basajan pisan. Ngan turutan parentah tur mimitian ngarasakeun korsi anyar anjeun dina waktu kurang ti 15 menit korsi kami siap ngumpul, kalayan sagala hardware jeung parabot diperlukeun.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU lemes, bantal korsi tambahan, sareng korsi méja bantal lumbar & headrest nawiskeun dukungan sareng kanyamanan tambahan.

     

    TWOBLOW kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    YTWOBLOW OLENY kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    Warna

    warna pink

    beureum

    bodas

    hejo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas beurat

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Jangkungna adjustable

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Sabaraha lami waktos pangiriman?

    20-25 poé.

    Naon MOQ?

    20f kapasitas wadahna ngeunaan 200 lembar.

    Dupi pakét anjeun gaduh uji ragrag jangkungna?

    Leres, pakét kami gaduh uji ragrag jangkungna 60cm.

    Iraha abdi tiasa kéngingkeun kutipan?

    Urang biasana cutatan dina 6 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.

    Kalayan prosés kualitas anu tiasa dipercaya, reputasi anu saé sareng palayanan palanggan anu sampurna, séri produk anu diproduksi ku perusahaan kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah pikeun Kursi Komputer Kantor Méwah Cina Méwah Gamer Kursi Komputer PU Kulit Kursi Balap Kursi Swivel sareng Armrest, Inti Perusahaan Kami Prinsip: The gengsi awal; The jaminan baku; The customer anu pangluhurna.
    Kualitas alus Cina Kursi kaulinan, Mewah Kursi kaulinan, parusahaan kami geus ngawangun hubungan bisnis stabil kalayan loba pausahaan domestik well-dipikawanoh ogé konsumén luar negeri.Kalawan tujuan nyadiakeun produk kualitas luhur ka konsumén di cots low, kami geus komitmen pikeun ngaronjatkeun kapasitas na dina panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur sarta manajemén.Kami ngahormatan pikeun nampi pangakuan ti para nasabah.Usaha tina "kualitas survival, kredibilitas pangwangunan" pikeun tujuan, tulus ngabagéakeun pangusaha domestik jeung asing nganjang ka ngabahas gawé babarengan.

    Gamer Chair Model 1501-3 (1) Gamer Chair Model 1501-3 (2) Gamer Chair Model 1501-3 (3) Gamer Chair Model 1501-3 (4) Gamer Chair Model 1501-3 (5) Gamer Chair Model 1501-3 (6) Gamer Chair Model 1501-3 (7) Gamer Chair Model 1501-3 (8) Gamer Chair Model 1501-3 (9)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali