BG-2

Kaulinan Kursi Modél 1709-S

Katerangan pondok:


  • warna:Hideung + Beureum / Hideung + Biru
  • Bahan:Kulit PU
  • merek:Dua tiupan
  • Gaya:Modern
  • Item Ukuran L x W x H:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    DESIGN ERGONOMIC: Korsi kantor dirancang kalayan konstruksi ergonomis.Korsi kaulinan kami gaduh bantal headrest anu tiasa dicabut sareng bantal lumbar nawiskeun beuheung sareng cangkéng anjeun ngadukung pinuh nalika anjeun istirahat di dinya.Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa posisi ngonci reclining.

    MULTI-FUNGSI: Jangkungna adjustable, sudut tonggong sareng sistem ngonci recline pikeun ngonci tonggong dina sudut mana waé dugi ka 135 °;armrests lega bisa disaluyukeun.korsi eksekutif ieu dilengkepan rojongan lumbar adjustable kalawan bébas tur bantal headrest ngajaga tulang tonggong anjeun sarta neck.Vertical armrests adjustable nyadiakeun posisi nyaman keur leungeun anjeun.

    Gaming Chair Model 1709-S-2
    1709-s-2
    1709-s
    Gaming Chair Model 1709-S-3

     

    TWOBLOW kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    YTWOBLOW OLENY kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    Warna

    warna pink

    beureum

    bodas

    hejo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas beurat

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Jangkungna adjustable

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Dupi anjeun tiasa ngadamel Logo ngaropéa?

    Sumuhun, urang bisa nyieun Logo ngaropéa.

    Naon kaunggulan produk urang di pasar?

    1st pabrik aslina OED & ODM, 2nd design aslina aslina R&D, 3rd kualitas luhur tungtung & awét, 4 pakét kuat.

    Naha milih perusahaan kami?

    Sadaya produk anu langsung dijieun ku na shipped ti pabrik urang kalawan harga kalapa jeung kontrol kualitas dipercaya.

    Naon sertipikat kami?

    sertipikat CE & sertipikat ROHS & sertipikat FCC.

    Kami henteu ngan ukur bakal nyobian panghadéna pikeun nyayogikeun jasa anu luar biasa pikeun unggal pembeli, tapi ogé siap nampi saran anu ditawarkeun ku pembeli kami pikeun Kualitas Tinggi Cina Harga Pabrik Meja Komputer Gratis Mouse Pad Modern RGB Meja Kaulinan pikeun Gamer, Wilujeng sumping di kontak sareng kami lamun nuju fascinated jero produk urang, urang bade nyadiakeun Anjeun sareng surprice pikeun Qulity jeung Niley.

    Meja Komputer Cina Kualitas Tinggi, Meja Game, Salila 8 taun, Ayeuna kami parantos ngiringan langkung ti 15 paméran, nampi pujian anu paling luhur ti unggal palanggan.Pausahaan urang salawasna Tujuan nyadiakeun konsumén dagangan pangalusna kalawan harga panghandapna.Kami geus nyieun usaha hébat pikeun ngahontal situasi win-win ieu sarta tulus ngabagéakeun anjeun gabung kami.Gabung kami, tunjukkeun kageulisan anjeun.Urang bakal salawasna jadi pilihan kahiji anjeun.Percanten ka kami, anjeun moal pernah kaleungitan haté.

    Gaming Chair Model 1709-S (1) Gaming Chair Model 1709-S (2) Gaming Chair Model 1709-S (3) Gaming Chair Model 1709-S (4) Gaming Chair Model 1709-S (5) Gaming Chair Model 1709-S (6) Gaming Chair Model 1709-S (7) Gaming Chair Model 1709-S (8) Gaming Chair Model 1709-S (9)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali