BG-2

Meja kaulinan sareng Modél RGB LY

Katerangan pondok:


  • warna:hideung
  • Ukuran produk:120*60*75cm
  • Bahan primér:Papan Partikel, Logam, Plastik
  • Bahan Top:Papan partikel
  • Wangun barang:Sagi opat
  • Beurat kotor:21,93 kg
  • Pabrikan:Dua tiupan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video

    Ngeunaan item ieu

    • permukaan maén badag: The Twoblow méja kaulinan boga pa beungeut badag 120 * 60 * 75cm sarta nawarkeun nyatu spasi pikeun komputer, monitor, keyboard, beurit, speaker jeung sajabana sarta nawarkeun pamaén kalenturan idéal pikeun ngawujudkeun impian kaulinan maranéhanana.

    • Diwangun-di fungsi muter: Meja komputer Twoblow dirancang pikeun ngaronjatkeun pangalaman kaulinan Anjeun.Ieu hadir kalawan wadah cangkir merenah, hook headphone, karinjang neundeun jeung 2 liang manajemén kabel pikeun ngajaga tabel kaulinan Anjeun beberes.

    • Sturdy tur stabil design T ngawangun: Dijieunna tina fibreboard dénsitas luhur kalawan permukaan PVC na pigura baja coated kalawan durability tinggi.Desain T ngawangun sarta opat suku leveling mastikeun yén meja tetep horizontal.

    • Desain multi-tujuan: Hideung exterior tur praktis fungsi sampurna pikeun kaulinan jeung kantor!Ogé bisa dipaké salaku méja PC, méja kantor, meja study, stasiun kantor, méja komputer, jsb hampang suku adjustable bisa greatly ngajaga meja sorangan jeung nyegah karuksakan lanté mun anjeun mindahkeun meja.

    • kapuasan customer: Simkuring hoyong mastikeun yén urang ngamekarkeun jeung rancang pangalusna desks kaulinan dina pasaran.

    Twoblow T-ngawangun Méja kaulinan

    Gaming Desk With RGB Model LY

    Konstruksi anu kuat sareng stabil

    Meja kaulinan Twoblow diwangun ku T-bentuk jeung opat suku leveling, nu ngajaga meja horizontal di lantai henteu rata tanpa wobbling.Pigura logam anu kuat sareng suku baja héksagonal mastikeun daya tahan sareng stabilitas anu luhur.

    Desain modern sareng multi-fungsi

    Dirancang dina gaya modern, dirancang husus pikeun gamers, éta ogé bisa dipaké salaku meja komputer, workstation kantor, study stabil, meja di imah jeung kantor anjeun sarta nyadiakeun kaulinan hébat sarta pangalaman gawé.

    desktop serat karbon premium

    Desktop didamel tina permukaan serat karbon PVC sareng chipboard laminate P2, anu tahan cai sareng tahan ngagem, ngajantenkeun langkung awét tibatan panél konvensional.

    Gaming Desk With RGB Model LY (6-1)
    Gaming Desk With RGB Model LY (5-1)

    T ngawangun pigura logam solid

    Dirancang kalayan pigura logam kuat dilapis bubuk sareng suku baja héksagonal anu tiasa mastikeun daya tahan sareng stabilitas anu luhur, sareng beban maksimal dugi ka 440 pon.

    Desain multi-tujuan

    Ukuran anu sampurna nyayogikeun seueur rohangan pikeun maén, nyerat, diajar sareng kagiatan kantor bumi sanés.

    Gaming Desk With RGB Model LY (4)
    Gaming Desk With RGB Model LY (6-2)

    wadah inuman: Anjeun tiasa nyaluyukeun kana kénca atawa katuhu sakumaha diperlukeun.

    Gaming Desk With RGB Model LY (6-3)

    headphone hook: headphone hook dina saban gigir pikeun pangalaman kaulinan hadé.

    Gaming Desk With RGB Model LY (3-1)

    Cangkang manajemén kabel: Anjeun tiasa nyumputkeun sagala kabel rapih tur tetep desktop beresih.

    Gaming Desk With RGB Model LY (3-2)

    Dampal suku anu tiasa disaluyukeun: Dampal suku anu tiasa diatur ngajaga lantai anjeun tina goresan sareng ngajaga méja komputer stabil dina taneuh anu henteu rata tanpa goyah.

    Gaming Desk With RGB Model LY (11) Gaming Desk With RGB Model LY (12) Gaming Desk With RGB Model LY (13) Gaming Desk With RGB Model LY (14) Gaming Desk With RGB Model LY (15) Gaming Desk With RGB Model LY (16) Gaming Desk With RGB Model LY (17)

    Pursuits langgeng urang téh sikep "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap elmu" kitu ogé téori "kualitas dasar, percanten pisan munggaran tur manajemén canggih" pikeun OEM / ODM Cina Cina Egonomic R Struktur Kaulinan. Meja PC Meja sareng Bingkai Logam, Kami parantos daék nawiskeun anjeun strategi idéal dina desain pesenan ku cara anu spesialis upami anjeun peryogikeun.Samentawis waktos, urang tetep kéngingkeun téknologi énggal sareng ngahasilkeun desain énggal supados ngahasilkeun anjeun payun ti garis usaha leutik ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali