BG-2

Ngangkat meja model gaya unik Modél HA-02

Katerangan pondok:


  • ukuran:60"
  • warna:Jangkungna-adjustable
  • Ukuran produk:140 x 60 x (75-120) cm
  • Beurat barang:66,2 pon
  • Pabrikan:Dua tiupan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video

    Ngeunaan item ieu

    • Mortor: mortors ganda ngajadikeun ngangkat leuwih stabil sarta awét.

    • Suku: Aluminium suku beureum ngajadikeun rojongan kuat sarta kasampak leuwih seukeut.

    • Cocog Pikeun kaulinan sarta Meja Kantor: Salah sahiji sturdiest, permukaan lega, sarta Jangkungna-adjustable Table.Nyadiakeun 120 kg beban max kalawan akurasi ngumpul.

    liting-table liting table function standing desk for motor liting-table liting-table feet liting-table material liting-table size liting-table_08

    Naon anu anjeun kéngingkeun dina pakét?

    • A Ieu diatur Jangkungna adjustable meja Komputer

    • Pad mouse

    • Hiji alat Instalasi

    • Hiji Pasang instruksi kertas intuitif

    permukaan dimensi badag: 140 * 60 cm

    Upami anjeun pencinta kaulinan, anjeun tiasa nyetél 3 monitor.Anjeun teu tiasa sieun yén méjana sempit teuing pikeun nahan fasilitas anjeun.

    Meja Jangkungna Teguh sareng Bisa Disaluyukeun

    • Ieu dikelompokeun tabel nulis kaulinan anu beban a max 120 KG nu kiridit ka bahan baja murni.

    • Kalawan 4-Level Mechanical Ngangkat Jangkungna nu cocog sikep paling nyaman.Anjeun tiasa angkat tina 75-120 cm.sareng ngajauhan nyeri sirah sareng nyeri tonggong.

    Desain streamlined

    Éta Meja kantor bumi diatur ngagabungkeun konsép minimalis sareng kaéndahan garis modern.

    Lifting desk unique style model Model HA-02-2

    FAQ

    Naha anjeun perusahaan pabrik atanapi dagang?

    Kami mangrupikeun pabrik.

    Kumaha urang tiasa ngahubungi anjeun kanggo inpormasi salajengna?

    Mangga wartosan kami kanggo inpormasi langkung lengkep:

    Mob / Whatsapp / Wechat: +86-13690809876

    Surélék: twoblow008613690809876@gmail.com

    Sabaraha staffs anjeun?Sareng sabaraha meja kaulinan sareng korsi kaulinan anu anjeun tiasa ngahasilkeun per bulan?

    Simkuring gaduh ngeunaan 200 staffs.Our kapasitas desks kaulinan téh 5000 PCS / bulan jeung kapasitas kami korsi kaulinan téh 3000 PCS / bulan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali