BG-2

O'Micron datang!Éropa sareng Amérika Serikat parantos diserang "serangan jantung"

Minggu kamari, galur varian anyar virus COVID-19 dilaporkeun ku Afrika Kidul sareng nagara-nagara sanés nyababkeun guncangan anu kuat di pasar global.Sanaos dampak galur énggal henteu écés, pasar di Éropa sareng Amérika Serikat sieun sareng turun naék pisan, utamina kusabab spekulasi yén "galur énggal bakal ngabatalkeun diagnosis sareng metode pengobatan sareng vaksin" dasarna ngagoncangkeun anu aya. jalur anti-epidemi di Éropa jeung Amérika Serikat.lajeng mangaruhan recovery ékonomi global.Ieu bener pokes na aggravates "panyakit jantung" pasar Éropa sarta Amérika.

news1

Dina tanggal 26 Nopémber, Organisasi Kaséhatan Dunia ngadaptarkeun mutant virus COVID-19 B.1.1.529 salaku varian galur "perlu diperhatoskeun", sareng dingaranan hurup Yunani "Omicron".Galur mutan munggaran dikenalkeun di Afrika Kidul dina 9 Nopémber sareng dilaporkeun ka Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) pikeun kahiji kalina dina kaping 24.Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) nyarios, "aya sajumlah ageung mutasi dina galur varian ieu, sababaraha diantarana pikahariwangeun."

news2

Ayeuna, ékonomi maju sapertos Éropa sareng Amérika Serikat parantos gancang ngalaksanakeun larangan perjalanan, sareng Jepang, Israél sareng nagara-nagara sanés ogé parantos ngumumkeun ukuran "panutupan".Sanaos ieu ngagambarkeun kaayaan pikasieuneun anu disanghareupan ku sadaya nagara, urang ogé kedah ningali yén aranjeunna parantos robih sareng ngadopsi faktor positip pikeun pencegahan wabah anu ketat.Upami nagara-nagara anu bersangkutan tiasa ngalereskeun saatos domba leungit, leres-leres diajar tina pangalaman suksés nagara-nagara sanés dina merangan wabah, sareng dina waktos anu sami aktip milu ngamajukeun kerjasama global dina perang ngalawan wabah, teras wabah virus Omicron. galur tiasa janten kasempetan pikeun ngabalikeun kaayaan wabah global.Upami urang masih nungkulan wabah ayeuna ngan ukur pikeun kapentingan urang sorangan sareng dina pola heureut "ulah maot sareng miskin", maka éta bakal jauh pikeun sababaraha nagara pikeun ngaleungitkeun wabah.
Pabrik kami (Foshan TwoBlow Furniture Co., Ltd) ngahususkeun kana supplier meja kaulinan RGB sareng supplier meja anu tiasa disaluyukeun listrik sareng supplier Kursi kaulinan bakal langkung seueur updtae.

news3


waktos pos: Dec-17-2021