BG-2

Warcraft 3: analisa alesan naha Terrans milih Seuneu Iblis tinimbang Dafa sareng Beast King dina TR.

Aya seueur ideu taktis dina Warcraft 3, sareng pikeun pamaén anu hoyong ngabéréskeun perangna gancang, rupa-rupa taktik Rush mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Diantara seueur taktik Rush, anu paling nekat nyaéta TR ekstrim tina Homo sapiens.Saatos ngartos seueur taktik TR ekstrim Terran klasik, henteu sesah mendakan yén pahlawan anu paling sering dianggo ku pamaén Terran sareng gaduh tingkat kameunangan anu paling luhur dina sistem taktis ieu sanés Armage anu hoyong sadayana ras, tapi pahlawan nétral. Gusti seuneu.Waktos ieu, hayu urang ngobrol ngeunaan naha Ultimate TR of Terrans milih Seuneu Sétan tibatan pahlawan sapertos Archmage, Beast King atanapi TK.

1000 (1)
1000
主图6

Salaku taktik Rush hirup-sareng-maot, TR ekstrim muterkeun gancang, akurat tur kejam, ngagunakeun kakuatan unggul pikeun ngéléhkeun lawan saméméh maranéhna teu bisa ngatur pertahanan éféktif.Justru kusabab ieu, dina buku wates TR, waktos penampilan pahlawan, efektivitas tempur awal penting pisan.Nalika éta kajadian, sétan seuneu sorangan mangrupikeun pahlawan benteng anu kuat pisan dina tahap awal, teu kedah disebatkeun yén sétan seuneu sakedik anu digero tiasa ningkatkeun kamampuan kaluaranna saatos dipisahkeun.Sajaba ti éta, imah TR ekstrim perlu collocation leuwih arsitéktur, pahlawan nétral bakal muncul isuk-isuk ti altar ngagero isuk-isuk, seuneu setan jeung taktik TR leuwih luyu jeung sipat taktik, pamaén ngagunakeun frékuénsi sarta laju meunangna nyaeta oge wajar.

Warcraft 3: an analysis of the reasons why the Terrans choose Fire Devil instead of Dafa and Beast King in a TR.

waktos pos: Dec-21-2021