BG-2

Korsi kantor Modél P005

Katerangan pondok:


  • warna:Hideung + Biru / Hideung + Beureum
  • Bahan:Kulit PU
  • merek:Dua tiupan
  • Gaya:Modern
  • Item Ukuran L x W x H:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    DESIGN ERGONOMIC: Korsi kantor dirancang kalayan konstruksi ergonomis.Korsi kaulinan kami gaduh bantal headrest anu tiasa dicabut sareng bantal lumbar nawiskeun beuheung sareng cangkéng anjeun ngadukung pinuh nalika anjeun istirahat di dinya.Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa posisi ngonci reclining.

    MULTI-FUNGSI: Jangkungna adjustable, sudut tonggong sareng sistem ngonci recline pikeun ngonci tonggong dina sudut mana waé dugi ka 135 °;armrests lega bisa disaluyukeun.korsi eksekutif ieu dilengkepan rojongan lumbar adjustable kalawan bébas tur bantal headrest ngajaga tulang tonggong anjeun sarta neck.Vertical armrests adjustable nyadiakeun posisi nyaman keur leungeun anjeun.

    BAHAN KUALITAS TINGGI: Kulit PU lemes, bantal korsi tambahan, sareng korsi méja bantal lumbar & headrest nawiskeun dukungan sareng kanyamanan.Base tugas beurat jeung nilon lemes-rolling casters pikeun stabilitas hébat sarta mobilitas.

    RAPAT MUDAH: Korsi kaulinan gampang pisan dihijikeun.Struktur korsi kantor kami basajan pisan. Ngan turutan parentah tur mimitian ngarasakeun korsi anyar anjeun dina waktu kurang ti 15 menit korsi kami siap ngumpul, kalayan sagala hardware jeung parabot diperlukeun.

    APLIKASI LUAR: Korsi kantor balap mangrupikeun korsi pilihan idéal pikeun digawé, diajar sareng kaulinan.Éta bakal ngajantenkeun rohangan anjeun langkung modern sareng elegan, sareng ngajantenkeun anjeun langkung nyaman.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU lemes, bantal korsi tambahan, sareng korsi méja bantal lumbar & headrest nawiskeun dukungan sareng kanyamanan tambahan.

     

    TWOBLOW kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    YTWOBLOW OLENY kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    Warna

    warna pink

    beureum

    bodas

    hejo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas beurat

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Jangkungna adjustable

    90 ~ 135 ° Reclining

    Office chair Model P005 (6) Office chair Model P005 (7) Office chair Model P005 (8) Office chair Model P005 (9) Office chair Model P005 (10) Office chair Model P005 (11) Office chair Model P005 (12) Office chair Model P005 (13) Office chair Model P005 (14)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali