BG-2

R ngawangun ékonomi kaulinan méja model GT-01

Katerangan pondok:


  • Ukuran produk:120 * 60 * 75cm / 47,5 * 23,8 * 29,6 inci
  • Beurat barang:19,1 kg
  • Pabrikan:Dua tiupan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video

    Ngeunaan item ieu

    MEJA GAMING BESAR: Ukuran méja kaulinan nyaéta 120 * 60 * 75cm / 47,5 * 23,8 * 29,6 inci, sareng desktopna cukup ageung pikeun sadaya alat kaulinan anjeun.Desktop papan partikel tahan cai sareng tahan abrasion, sareng tékstur matte serat karbon nambihan gaya kaulinan.Punten wartosan penjual dina waktosna upami anjeun mendakan masalah nalika instalasi, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabéréskeunana pikeun anjeun!

    EFEK CAHAYA RGB: Aya lampu LED RGB dina dua sisi desktop kaulinan.Anjeun tiasa make tombol pikeun pindah antara kelir RGB, 4 modus muter jeung 10 speeds muter nurutkeun preferensi Anjeun.Modeu kalebet monochrome, napas, kedip-kedip sareng Rotating. Éta tiasa nyiptakeun suasana kaulinan anu saé pikeun anjeun.

    FRAME ngawangun Sunda: Suku meja dina meja kaulinan dijieunna tina baja ngawangun struktur triangular stabil, nu bisa nanggung beurat maksimum 440 pon.The palapis dina beungeut baja bisa nyegah maké jeung karat.Jeung dampal suku antipressure bisa nyegah scratching taneuh.

    MULTIFUNCTION: Méja kaulinan dilengkepan hook headphone, liang kabel ganda jeung wadah cangkir, nu bisa kalayan gampang ngatur earphones, cangkir cai jeung cords kakuatan pikeun anjeun.Desktop anu rapih ngamungkinkeun anjeun maén langkung jelas!

    DESIGN ELABORATE: Tina hiasan waja desktop dugi ka desain dicitak tina suku méja, sareng desktop melengkung ergonomis, meja kaulinan Mingyall komitmen pikeun nyiptakeun pangalaman kaulinan anu paling nyaman sareng immersive pikeun pangguna.

    SPESIFIKASI:

    Ukuran: 120*60*75 cm/47.5*23.8*29.6 di

    Bahan Desktop: Papan partikel

    Méja leg Bahan: coated Steel

    Hiasan armor: ABS

    Manik Lampu: RGB

    Alas suku: Nylon

    Lampu Guide Paper: PVC

    Beurat kotor: 19.1kg

    Beurat Net: 15.9kg

    PAKET kalebet:

    1 x Meja Kaulinan (Peryogi pamasangan)

    1 x Game Konsol Bracket

    1 x Headphone Hook

    1 x Panyekel Piala

    Screws cocog jeung Pakakas

    R shape economy gaming desk GT-01 (1) R shape economy gaming desk GT-01 (2) R shape economy gaming desk GT-01 (3) R shape economy gaming desk GT-01 (4) R shape economy gaming desk GT-01 (5) R shape economy gaming desk GT-01 (6) R shape economy gaming desk GT-01 (7) R shape economy gaming desk GT-01 (8) R shape economy gaming desk GT-01 (9) R shape economy gaming desk GT-01 (10) R shape economy gaming desk GT-01 (11) R shape economy gaming desk GT-01 (12) R shape economy gaming desk GT-01 (13) R shape economy gaming desk GT-01 (14) R shape economy gaming desk GT-01 (15)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali