BG-2

Balap Kursi Modél 1501-4

Katerangan pondok:


  • warna:Hideung + Beureum + Bodas / Hideung + Biru + Bodas
  • Bahan:Kulit PU
  • merek:Dua tiupan
  • Gaya:Modern
  • Item Ukuran L x W x H:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    APLIKASI LUAR: Korsi kantor balap mangrupikeun korsi pilihan idéal pikeun digawé, diajar sareng kaulinan.Éta bakal ngajantenkeun rohangan anjeun langkung modern sareng elegan, sareng ngajantenkeun anjeun langkung nyaman.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU lemes, bantal korsi tambahan, sareng korsi méja bantal lumbar & headrest nawiskeun dukungan sareng kanyamanan tambahan.

     

    TWOBLOW kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    YTWOBLOW OLENY kaulinan korsi

    TWOBLOW kaulinan korsi

    Warna

    warna pink

    beureum

    bodas

    hejo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas beurat

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Jangkungna adjustable

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Dupi abdi tiasa meunang Sampel saméméh urutan massa?Sareng kumaha biayana?

    Sumuhun, tangtosna, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa customer quality.New kudu mayar fee sampel.Konsumén heubeul anu meakeun leuwih dua kali teu merlukeun fee sampel, ngan sampel ku angkutan barang ngumpulkeun.

    Sabaraha lami garansi produk anjeun?

    Garansi sataun.

    Naon istilah pembayaran anjeun?

    T / T pamayaran, L / C.

    Naon pasar mayoritas urang?

    Éropa, AS, Mid-East, Asia anu pasar mayoritas urang.

    Adhering kana prinsip anjeun "kualitas, bantuan, kinerja sarta pertumbuhan", urang ayeuna geus miboga trusts na praises ti customer domestik jeung internasional pikeun Cina Supplier Emas pikeun Cina Factory langsung borongan Ergonomic Hot Sale Kulit Kantor Balap Kaulinan Kursi jeung Footrest, produk urang boga Reputasi anu saé ti dunya salaku harga anu paling kompetitif sareng kauntungan anu paling ageung tina jasa saatos jual ka para klien.
    Pemasok Emas Cina pikeun Kursi Angkat Cina, Kursi Kaulinan, Ayeuna, kalayan pamekaran internét, sareng tren internasionalisasi, kami parantos mutuskeun pikeun manjangkeun bisnis ka pasar luar negeri.Kalawan usulan bringing leuwih kauntungan ka konsumén luar negeri ku nyadiakeun langsung mancanagara.Ku kituna kami geus robah pikiran urang, ti imah ka luar negeri, miharep nyadiakeun konsumén urang leuwih untung, sarta ngarepkeun leuwih kasempetan pikeun nyieun bisnis.

    Racing Chair Model 1501-4 (1) Racing Chair Model 1501-4 (2) Racing Chair Model 1501-4 (3) Racing Chair Model 1501-4 (4) Racing Chair Model 1501-4 (5) Racing Chair Model 1501-4 (6) Racing Chair Model 1501-4 (7) Racing Chair Model 1501-4 (8) Racing Chair Model 1501-4 (9) Racing Chair Model 1501-4 (10)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali