BG-2

RGB Gamer Desk sareng modél kadali jauh ZA

Katerangan pondok:


  • merek:Dua tiupan
  • Jumlah modél:ZA
  • Warna:hideung
  • Ukuran produk:120 x 60 x 75 cm;22 kg
  • Bahan:Papan partikel, logam, plastik
  • Beurat barang:22 kg
  • merek:Dua tiupan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video

    Ngeunaan item ieu

    • permukaan maén badag: dimensi sakabéh 120 * 60 * 75cm (47,5 * 23,8 * 29,6 inci).Kalayan luhur serat karbon anu dilaminasi, desktopna tahan cai, tahan goresan, tahan panas sareng tékstur anu saé.Desktop nyaeta panjang tur lega cukup pikeun 2 monitor jeung loba kaulinan séjén, karya atawa diajar objék.

    • Cahya RGB dinamis: meja kaulinan nawiskeun desain ergonomis sareng ruang lingkup anu lega kalayan épék lampu RGB anu ngagurilap pikeun ningkatkeun pangalaman kaulinan anu ekstrim anjeun.Kalayan 17 kadali jauh konci pikeun sababaraha modeu pencahyaan: 6 warna tunggal, 6 ngarobih warna tunggal, robih lampu RGB sareng lampu kilat.

    • Konstruksi Z-pigura stabil sarta batu-tahan: meja kaulinan dijieunna tina kualitas luhur, suku pigura logam awét sarta bisa ngarojong beurat luhur nepi ka 30 kg.Desktop kandel (18mm) sareng pigura baja ngawangun Z mastikeun daya tahan sareng kakuatan.Suku leveling ngajaga meja stabil, naha dina karpét atanapi hardwood.

    • Fitur pikeun gamers: méja pamuter ieu kadali jauh, wadah inuman, hook headphone, 2 liang pituduh kabel sarta wadah stop kontak ngajaga hal diatur rapih.Éta henteu ngan ukur méja kaulinan, tapi ogé tempat kerja multifungsi.

    • assembly disederhanakeun: Pikeun nyieun rakitan tabel game mantap ieu sagampangna, kami geus kaasup parentah jelas tur lengkep (Basa Inggris teu dijamin), bagian wilanganana sarta sakabeh parabot diperlukeun.

    Cahaya optik serat RGB anu tiasa dikontrol

    DIRANCANG UNTUK GAMERS: Panel meja kaulinan TwoBlow dilengkepan lampu LED RGB fiberglass sareng nyiptakeun lingkungan kaulinan anu pikaresepeun.Bahan kualitas ultra-luhur: Bahan inti optik, ditutupan ku palastik téknis tahan seuneu transparan anu kuat-kakuatan, anu tiasa mastikeun yén lila-lila henteu aya masalah kualitas sapertos pegatna sareng deformasi.Pilihan pikeun sababaraha modeu pencahyaan: Kalayan 17 kadali jauh konci: 6 warna tunggal, 6 parobihan warna individu, robih lampu RGB sareng lampu kilat.Kualitas kontinyu: Kalayan permukaan serat karbon sareng lampu LED RGB pikeun nganyatakeun identitas pamuter anjeun, TwoBlow mangrupikeun kelas munggaran di jero ruangan sareng di luar.Anjeun tiasa sacara gampil pindah kana sababaraha épék cahaya ku ngagunakeun controller pikeun pangalaman kaulinan hadé.

    Headphone holder

    Panyekel headphone

    Desain wijaksana, make spasi appropriately tur siap maén iraha wae.

    Drink holder

    Panyekel inuman

    Panyekel inuman anu kuat nawiskeun rohangan pikeun inuman.Fokus kana kaulinan sareng ulah hariwang ngeunaan bocor cai.

    Integrated cable management system

    Sistim manajemén kabel terpadu

    Ku nyadiakeun rohangan pikeun stop kontak anjeun dina pigura manajemén, ESGAMING meja komputer kaulinan ngaleungitkeun résiko sockets kakeunaan di lantai.

    Adjustable feet

    suku adjustable

    Meja kaulinan ESGAMING boga opat suku leveling jangkungna-adjustable nu bisa nyaimbangkeun meja jeung nyegah wobbling.

    Cable guide hole

    Liang pituduh kabel

    Kalawan 2 liang pituduh kabel kénca jeung katuhu, merenah pikeun instalasi kabel.

    Carbon fibre surface

    permukaan serat karbon

    Desain serat karbon diideuan ku mobil korsi balap.Kami pikir éta tiasa nunjukkeun identitas pamuter anjeun.

    17 key remote control

    17 konci kadali jauh

    Meja kaulinan hadir sareng lampu LED RGB sareng kadali jauh.Anjeun tiasa sacara gampil pindah ka sababaraha épék lampu ku ngagunakeun controller pikeun pangalaman kaulinan hadé.

    Maximum capacity

    Kapasitas maksimum

    Suku anu kuat sareng stabil tiasa nahan kapasitas beban dugi ka 100 kg

    RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (1) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (2) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (3) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (4) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (5) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (6) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (7) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (8) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (9)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali